Page 1 of 1

Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Thu Jun 12, 2014 12:24 am
by macbone
I'm running BOB and Clickable Maps. I can no longer attack a friendly tert using CM, and I have to use the drop-down menus to do so. For instance, in a polymorphic 4-slot-per-player game, if I'm red and want to attack a green tert, I can't do so using CM, but I can using the drop-down menus.

Here's a recent game where I had this issue: 14492797

Re: Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Thu Jun 12, 2014 7:55 am
by dgz345
I fixed the poly issue. Are you using the latest version? I can not check myself. But could you try to disable Bob and try without it

Re: Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Thu Jun 12, 2014 8:31 am
by jammyjames
To save creating another thread, If alright ~I'll just jump on in here.

The Auto Advance (ALT) function within CM appears to be inactive. Regardless of which PC I find myself on, it will not allow this movement.

Re: Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Thu Jun 12, 2014 11:30 am
by dgz345
Anyone is free to check the userscripts. I can not check until next month when I have a computer

Re: Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Tue Jun 17, 2014 9:24 pm
by macbone
I haven't updated Clickable Maps in a while, so I'll install the latest version and see if that fixes things.

Re: Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Tue Jun 17, 2014 11:59 pm
by dgz345
Version 4.20 of my memory serves me right

Re: Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Wed Jun 25, 2014 2:40 am
by macbone
It did fix it, thanks!

Re: Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Wed Jun 25, 2014 3:53 am
by dgz345
Ofc it did ;-)

Re: Unable to attack friendlies using clickable maps

PostPosted: Wed Jun 25, 2014 8:50 am
by timogl
correct verson 4.20 btw.

one thing that does happen, and its a little bit disconcerting. the the third party clickies work, for the most part. but, when you stay in a game, like, i tried it with a bot game. if you hover over a tert, you see the little "left click, deploy one, etc" thing. and that works. but, on some turns, i would hover it, and that wouldn't show, and if you click, the whole deployment would go there. so, you hover it, it doesn't show, you click out, to "my games" or whatever, then come back to the game, and hover it, and it shows the right thing again. i don't know that this is a cache issue or what. its not a completely new problem since the panel was changed really.