by benga on Mon Nov 29, 2010 1:50 pm
Ma ak qwert odustaje od svoje lige
ne vidim razloga da ja igram.
Ja sam mislio da se on zajebava.
Al njegov nastup gubim pa odustajem
mi se ne sviđa.
Znači on mora osvojit turnir il u njemu ne igra,
pa kad bi tak svi razmišljali
od svakog turnira bi 90% odustalo.
ma ko je rekao da ja moram da osvojim turnir, ja sam igrao u svih 17 mojih turnira,i ni na jednom nisam bio u situaciji da gubim 90% partija. Da sam u prvi 4 dobio makar jednu na svojoj mapi, bio bi zadovoljan, a sad je vec 5 partija i ja ponovo gubim. Jel ti mislis da je meni prijatno sto moram da napustim turnir ,jednostavno necu da se nerviram i da gubim partije.
Ni sam neznam u koliko sam turnira igrao,ali ni u jednom nisam dosao u ovakvu situaciju, e sad da je bilo ko drugi u istoj situaciji, razumeo bi ga i nebi mu zamerio. Ako ti ne zelis da igras to je tvoja odluka, imas solidan rezultat, ali na kraju ti odlucujes, ja cu naci zamene koji ce naslediti rezultate (sa tvojim rezultatom zamena ce biti zadovoljna,sa mojim tesko da ce se prihvatiti,ali naci ce se valjda neko da krene sa 1 bodom).
Ja kad sam poceo racunao sam samo da ne izgubim na svojoj mapi, a ne da pobedjujem sve redom, to ni u jednom turniru nisam imao. Ja sam ovde kao i svi da uzivam u partijama, sto ne znaci da moram na silu da igram i da gubim partije, jer ja nemam pravo da nikog teram da igra i da gubi ,a takodje nemoze i mene neko da natera da gubim sve partije. Dva igraca su odma u startu odustala ( Oba dvojica su se bojala za bodove,i sto igraju protiv nize rangiranih), moj razlog nije to ,inace nebi cekao da izgubim 5 partija ,vec bi odmah odustao. Jednostavno ne uzivam u igrama gde nemam nikakve sanse, i gde je poraz zagarantovan u prvoj rundi. Moonchild je rekao promenuce se,ali vec u sledecoj je bilo jos gore. Ti imas dobar rezultat ,i nemas razlog da odustanes. Ako odustanes opet dobro.
Ja cu nastaviti sa organizacijom turnira, jer tu nema nerviranja, i lakse ce mi biti da uzivam.